Dit is mijn laatste blog poging…

Dit is mijn laatste poging. Een laatste poging om op een zeer onregelmatige basis wat gedachten op het scherm te knallen en deze te delen met anderen. Niet in 140 tekens, dat doe ik nog steeds met veel plezier op Twitter, maar soms heb je meer ruimte nodig. Er is geen uitgewerkt plan. Alleen de drang om het weer eens te proberen. Ik doe het niet voor iemand anders maar vooral voor mijzelf.

Goede voornemens

Enkele maanden geleden riep ik op Twitter: “In januari schrijf ik mijn eerste blog sinds jaren”. Is niet gelukt… Sinds mijn verblijf in Texas heb ik niet meer op regelmatige basis geblogd. Ergens vind ik dat jammer, hoewel mijn blogs uit die tijd al jaren voor anderen verdwenen zijn lees ik ze zelf zo nu en dan nog heel even terug. Persoonlijke blogs zijn voor mij een tijdsdocument. Ook dit is een tijd waarin veel veranderd. Door te schrijven orden je je gedachten en geef je jezelf de ruimte om ongedwongen eens goed na te denken over wat je echt vindt, daarnaast geeft het me de kans om over een paar jaar nog eens terug te kijken.

bankje zonder jeugd

Blogs over ¬†gadgets, internet, lampen en bankjes…

De komende tijd wil ik proberen zo nu en dan een blogje te schrijven over gadgets, de Pebble en de Leap staan hier in bestelling…, internet, SEO, SEA, recruitment, lampen (lampen fan) en bankjes. Stay tuned!

Voel je vrij om te reageren