Iphone 6 plus – Shoulderpod S1 Tripod Mount (preview)

Ik heb er eentje in bestelling, een Iphone 6 Plus. Tijdens het lezen van verschillende camera reviews (ik maak veel foto’s met mijn mobiele telefoon) kwam ik de Shoulderpod S1 Tripod Mount tegen in de mooie review van Austinmann.

Op zoek naar grip

Ik ben al een tijdje op zoek naar een gadget die het filmen/fotograferen met een smartphone makkelijker maakt én die ook dienst kan doen als tripod óf makkelijk op een pod bevestigd kan worden. Wat ik niet wil is een tool waarbij een apart hoesje nodig is om de schroefdraad op vast te zetten, teveel gedoe in de praktijk door het wisselen van het telefoonhoesje. Dit is overigens ook de reden waarom ik vaak afhaak bij lenssystemen voor smartphones.

De Shoulderpod S1 Tripod Mount lijkt de oplossing te zijn

De shoulderpod S1 Tripod Mount kan eenvoudig bevestigd worden aan de smartphone met een klemsysteem. Wanneer de klem is aangebracht kun je de greep ook vastzetten op een tripod of de shoulderpod gebruiken als stand.
De handgreep geeft als het goed is in de praktijk meer grip op de iphone waardoor stabieler filmen en fotograferen makkelijker moet worden.

Shoulderpod_S1_iPhone_grip_handle_03

De shoulderpod heb ik vandaag (22/9/2014) besteld en komt over +/-7 dagen binnen. Een review zal na het eerste gebruik worden geschreven. De shoulderpod S1 Tripod Mount kan hier besteld worden.

Update: 23/9/2014 pakket is verstuurd.

Update 30/9/2014 bericht gekregen dat pakket per ongeluk naar Zweden is verstuurd, een nieuwe zending (met trackingcode) is onderweg.

Update 03/10/2014 pakket gearriveerd.

Voel je vrij om te reageren