Om Nom Nom Nom

Om Nom Nom Nom – of nomnomnom. Deze uitdrukking wordt dikwijls gebruikt in relatie tot het eten van iets of iemand (in de nabije toekomst) dat, of die, als zeer lekker en plezierig wordt ervaren. De uitdrukking Om Nom Nom Nom is inmiddels verworden tot een (internet)meme. De oorsprong van Om nom nom nom is naar alle waarschijnlijkheid cookiemonster, meer achtergrond hierover in onderstaande video van een exclusief interview met de mogelijke bedenker van de term.

Om nom nom nom en de parrygrip

Beestjes en om nom nom nom. De combinatie is goed, zo goed zelfs dat veel mensen de verleiding niet kunnen weerstaan om etende beestjes te filmen. Er lijkt een voorkeur te zijn voor beestje die, naast dat ze klein en fluffy zijn, de parrygrip beheersen. De parrygrip is het met twee pootjes onder controle houden van het te verorberen voedsel. Hieronder een compilatie met een bijpassende soundtrack.

nomnomnom – etende dingen

Dingen kunnen niet eten. Toch? De makers van de site www.omnomnomnom.com denken hier duidelijk anders over… De site heeft een brede collectie van etende dingen. Let op! het hardop voorlezen van de teksten maakt de ervaring nog plezieriger.

Om nom no – the end?

Het ziet er niet naar uit dat de term om nom nom nom een kort leven beschoren is hoewel dat in sommige gevallen toch anders lijkt te zijn…

omnomnomnomsnake

 

 

Voel je vrij om te reageren